Programmering, reserveren en enkele details

TICKETS reserveren?
Stuur ons een bericht: reserveren@geliekvloers.nl o.v.v. reservering:
- Vermeld de naam en tijdstip van de voorstelling.
- Vermeld namen bezoeker(s), gereserveerde tickets zijn op naam.
Tussen ontvangen en het uitsturen van de bevestiging kan wat vertraging zitten, max. 2 werkdagen.

FILMHUIS
  ZATERDAG 
 middag

16 december


De filmkeuze is bekend, aankondiging/ posters zijn op dit moment nog in de maak. Wil je het nu weten, stuur ons een bericht: nieuwsbrief@geliekvloers.nl


Middag filmvoorstelling in kerstsfeer
                    13:45 gaat de foyer open
                    14:30 start de film

Eén van de weinige deel twee’s die boven de eerste film uit stijgt. Een muzikaal spektakel dat van het grote witte doek af spettert. Met een vermakelijke verhaal waar tempo inzit, talloze stoere grote, kleine pluizige en minder pluizige karakters, humor en 60 geweldige songs.

Alle leeftijden, voor jong, niet zo piepjong meer tot en met opa en oma. Amerikaanse tekenfilm,  Nederlands gesproken.

Entree: € 5,00 persoon inclusief 1x warme choco, koffie of thee bij binnenkomst voor de film begint (de Ranja is sowieso altijd gratis voor kinderen).

Qua smikkel&smul hebben we het voor onze jonge bezoekers wat aangepast. Warme choco of ranja met een (vega-) fruitveter of drop JoJo. Tijdens de pauze van de film staan er behalve de bekende jars met zoutjes ook glaasjes met zoute pepsels op de tafels. En als jullie naar huis gaan: vergeet niet je ‘Sing’-kleurplaat mee te nemen en je krijgt van ons een snoephorloge om je pols!

Kijk je film eigenlijk het liefst met je knuffel en onder je favoriete dekentje? Neem maar mee!
      FILMHUIS

     ZATERDAG avond

    16 december

 

 De film keuze is bekend, aankondiging/ posters zijn op dit moment nog in de maak. Wil je het nu weten, stuur ons een bericht: nieuwsbrief@geliekvloers.nl

Avond filmvoorstelling in kerstsfeer
                  18:45 gaat de foyer open
                  19:30 start de film

Entree € 7,50 inclusief 1x warme choco, koffie of thee bij binnenkomst binnenkomst voor de film begint (de Ranja is sowieso altijd gratis voor kinderen).

Voor de avond film waren er met jullie suggesties verschillende film’s die kanshebber waren. Deze film werd verschillende keren geopperd. Zouden er in de film overal kerstbomen te zien zijn geweest had het een hele sterke, feel good kerstfilm geworden. Een typisch Britse film, een leuk en goed verhaal, veel humor, met een lach en een traan en goede regisseur en acteurs. Zoals gemeld, wij zorgen en samen met jullie aanwezigheid, voor de benodigde kerstsfeer. De rest laten we met plezier over aan deze film!

Engelstalige film, Nederlands ondertiteld.
Filmwijzer: alle leeftijden (om het verhaal te snappen en een leuke filmavond te beleven zouden we zelf zeggen vanaf ca. 12 jaar).

 

Programmering 2024

Zaterdag 27 februari en andere datums nog nader in te vullen.
Heb je suggesties of wil je optreden in Theater Geliekvloers? Laat het ons weten: info@geliekvloers.nlTICKETS reserveren?

Stuur ons een bericht: reserveren@geliekvloers.nl o.v.v. reservering:
- Vermeld de naam en tijdstip van de voorstelling.
- Vermeld namen bezoeker(s), gereserveerde tickets zijn op naam.


Wil je de filmtitels weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Of kijk in het informatiehuisje voor het theater 

De films die wij vertonen mogen wij door de gekozen licentie niet openbaar aankondigen (zoals op openbare website, social-media, op posters of huisaanhuis-bladen). Vandaar dat wij geïnteresseerde vragen bij ons aan te melden voor e-mail nieuwsbrief. In onze foyer zijn voor bezoekers ook de aankondigingen met de filmtitels te bekijken. Of kijk in het informatiehuisje dat voor ons theater staat.

Wilt je ook onze nieuwsbrief en programmering ontvangen?
Stuur ons een bericht: nieuwsbrief@geliekvloers.nl o.v.v. aanmelding met aanhef, voor-en achternaam.