Welkom bij Geliekvloers
Praktische details:

Foyer
Onze  foyer is alleen beschikbaar voor bezoekers van een voorstelling.

Reserveringen
Wellicht kleinste theater van Drenthe aan de mooie Hoofdstraat van Buinen. We raden aan om te reserveren. Om daarmee teleurstellingen te voorkomen en toeloop zo goed mogelijk in de hand te houden.  Reserveren per e-mail kan tot 2 uur voor de start van een voorstelling.

 ! Gereserveerde tickets kunnen tot 15 minuten voor de start van een voorstelling worden afgerekend en afgehaald worden bij de kassa in de foyer. Daarna gaan  de tickets weer in de vrije verkoop.

Zijn jullie verhinderd? Laat ons dat dan zsm weten, dan kunnen we andere bezoekers blij maken met de tickets.
Stuur je bericht naar info@geliekvloers.nl

Betalen
Pinnen is niet mogelijk, graag zoveel mogelijk gepast contant of met Tikkie betalen.


Consumpties
Koffie en thee € 1,50
(o.a. keuze uit 4 verrassende thee soorten)
Frisdranken € 1,50 per glas
Bier (Warsteiner of Warsteiner Alkoholfrei 0.5%) € 2,50 blikje
Rode wijn, witte wijn € 3,00 per glas, € 17,50 per fles 
Kraanwater en Ranja voor kinderen: gratis

In de foyer wordt bij dranken (bij binnenkomst, in de pauze en na de voorstelling) een bijpassende versnapering aangeboden. Laat het niet een lekker speculaasje uit de koekjespot te pakken. En in de pauze en na voorstelling zetten we de jars met knabbelmix op de tafels.

Consumpties mogen niet mee het (film-)theater in en zelf meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan. Tegen een droge keel en hoesten, daarom staat er op het bordje te lezen 'Eten en drinken' liever niet in het theater.  


Dolby Atmos in bioscoop en theater Geliekvloers - Buinen

Entree
Entree via de voormalige slijterijdeur (de huidige voordeur van het woonhuis). Bij de start van de voorstelling sluiten wij de entreedeur voor inloop. Kom daarom op tijd, het is prettig vertoeven in onze foyer.

Jassen en persoonlijke eigendommen
In de foyer staat een garderoberek en met jashaakjes aan de muur. Geliekvloers is niet aansprakelijk voor kwijtraken of vermissing van men. 

Zitplaatsen

Bij filmvoorstellingen zijn er 36 zitplaatsen beschikbaar waarvan de voorste rij bestaat uit 6 z.g. 'bearchairs'. Dicht op het filmdoek en in deze stoelen is populair gebleken. Bij theatervoorstellingen telt het theater 38 zitplaatsen, alle dezelfde, comfortabele stoelen. In ons (film-) theater zak je niet weg in het rode pluche, het staat je natuurlijk vrij om zelf een kussentje of dekentje mee te nemen.

Parkeren bioscoop en theater Geliekvloers - Buinen

Parkeren auto’s en fietsen neerzetten
Graag zo veel mogelijk op ons terrein. Aan de achterzijde van het pand, inrit tuin via spoorstraat.


Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, waar mogelijk spreek af om bij elkaar in de auto te stappen.


! Aan de achterkant van het theater, op de Spoorstraat geldt aan beide zijden een parkeerverbod. Parkeren is wel toegestaan tussen de glas- en de kledingcontainer. Als uitwijk mogelijkheid mocht ons parkeerterrein vol staan.


Mindervaliden
De foyer en (film)theater zijn toegankelijk met de rolstoel tot aan de rijen met zitplaatsen. Echter zal de voorstelling bijwonen vanuit de rolstoel i.v.m. zichtlijnen van de andere bezoekers niet altijd mogelijk zijn. Neem voorafgaande aan een bezoek en voorstelling met ons contact op om dit te bespreken. De toiletgroep is qua afmetingen zeer ruim bemeten.

Gevoeligheid voor geluid en bewegende beelden
De geluidsniveaus zijn bij Geliekvloers lager dan de veelal gehanteerde normen voor bioscopen en concertlocaties. Echter zonder in te leveren op de intense beleving. De ruimte wordt bij filmvoorstellingen maximaal verduisterd. Het filmdoek is in verhouding tot de afmetingen van de zaal groot en zorgt daarmee voor dezelfde intense beleving als bij de grote bioscopen.

Dolby Atmos in bioscoop en theater Geliekvloers - Buinen

Mobiele telefoons en rust in het (film-) theater
Het is een klein (film-) theater houd rekening met het plezier van anderen. Voorkom licht en geluid van uw telefoon en verzoeken om deze uit te schakelen. Mede omdat dit hinderlijk kan zijn voor de artiest en het de gebruikte apparatuur kan storen.

Roken
Roken is in het gehele pand van Geliekvloers niet toegestaan. Dit geldt ook voor elektronische sigaretten. Is het roken tijdens het samenzijn in de foyer niet te weerstaan, dan graag achter het pand, bij of op het voormalige laadperron.


Bezoeken en verlaten Geliekvloers, denk om onze buren
We koesteren de relatie met onze buren en de omgeving en vragen hiervoor uw medewerking. Help ons bij het voorkomen van overlast.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer
(film-) theater Geliekvloers is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto.
Wilt u de middagvoorstellingen bezoeken? Neem de bus. De bushaltes staan aan de Hoofdstraat op korte afstand van Geliekvloers (1 minuut lopen, buslijn 24 halte Kanaalstraat). Adres: (film-) theater Geliekvloers, Hoofdstraat 75, 9528PC - BUINEN

Aankondigingen films en licentie
De films die wij vertonen mogen wij door de gekozen licentie niet openbaar aankondigen (zoals op openbare website, social media, poster of in huisaanhuis-bladen). Vandaar dat wij geïnteresseerde vragen zich aan te melden voor onze e-mail nieuwsbrief.  Of kijk in het informatiehuisje dat voor het theater staat voor de filmposters.